coac girona

0770COLA


Imágenes del concurso de ampliación del COAC de Girona. Xavi Cornejo i Mata + Josep Pla de Solà Morales, arquitectos


72dpi.net imatge+arquitectura render 3d infografía barcelona

Deu maneres de veure la seu del Col·legi d'Arquitectes de Girona s'exposen a la mateixa Pia Almoina
La mostra recull els treballs seleccionats per al concurs de reforma de l'edifici

L. PORTAL. VILAWEB

L'exposició amb els deu projectes presentats i seleccionats per al concurs d'ampliació i reforma de la Pia Almoina, seu del Col·legi d'Arquitectes de Girona, es pot veure des de finals de febrer en aquest mateix edifici. La mostra recull aquests treballs, dels arquitectes més prestigiosos del país i de fora, i fa un repàs a la història de l'edifici i a les diferents ampliacions i modificacions que ha anat patint al llarg del temps. L'exposició es podrà veure fins a final d'aquest mes.

Un total de deu projectes arquitectònics són els que es van presentar per al concurs de reforma i ampliació de la seu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) a Girona, la Pia Almoina. D'aquests només un en va ser escollit, però tots deu havien estat seleccionats per a aquesta última fase i, per aquest motiu, mereixien prou l'atenció del col·legi i del públic. Per això mateix, doncs, s'ha instal·lat des de fa uns dies una exposició amb aquests deu projectes a la mateixa Pia Almoina.

Els projectes que s'hi van presentar van ser el titulat Manuel Cúndaro, de Fuses Viader Arquitectes, que es va endur el primer premi; el de Patis i mitgeres, obra de Jordi Garcés, Jaume Falguera i Joan Argemí, que va ser guardonat amb el segon premi; el 200840001, de Josep Pla de Solà -Morales i Xavier Cornejo, guardonat amb el tercer premi; l'Abraam Isach de 1373, de Josep Llobet, Sergi Serra i Mateu Barba; el Contorn, de Guillem Moliner i Eduard Callís; el Ianus, d'Arcadi Pla; el Milfulles, de Joan Forgas; el Passatge del Call, de Benedetta Tagliabue-Miralles Tagliabue EMTB Arquitectes; el Tres patis, de Lluís Clotet i Jordi Juliàn, i el Walking in Circles, de Coll-Leclerc Arquitectos SL.

Tots van passar una primera fase de selecció per al concurs de reforma. De tota manera, el jurat del concurs va considerar que el projecte que més s'ajustava a les necessitats era el del despatx Fuses Viader Arquitectes.

alguns drets reservats

cercar////////////

seguidors////////////